IL LIMONE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 68 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Limone. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 14:38 We went through a little bit of a hassle, but the personnel took the initiative to call me and come up with solutions in a polite and prompt manner.
19 jun 2024 om 11:34 Mini mini portie lasagna was eigenlijk alleen maar kaas. Volgende keer graag een echte lasagna, met gehakt
16 jun 2024 om 10:24 Eten was erg lekker.
13 jun 2024 om 7:05 De lasagne was meer parmazaanse kaas dan lasagne dus was niet smakelijk eten. Het broodje carpaccio twijfel of het carpaccio was zo dik gesneden dat het meer rosbief leek en smaakte ook apart. Kortom niet lekker gegeten
3 mei 2024 om 19:44 Goed Italiaans eten!
3 mei 2024 om 14:14 1 broodje ontbrak, waarna ze geen oplossing boden om het broodje alsnog te leveren. Ik moest maar een mailtje sturen... Als je een uur van tevoren besteld hebt, kun je best even dubbel checken of alles erin zit.
2 mei 2024 om 4:46 Verkeerde bestelling geleverd. Geen optie om bestelling alsnog te leveren.
19 apr 2024 om 22:01 Niet normaal zo lekker was het eten!! Enorm genoten.
14 apr 2024 om 7:16 Pinsa was helemaal koud. Zelf opnieuw in de oven moeten doen. Eenmaal warm wel lekker gegeten.
13 apr 2024 om 22:01 Was top, dit moeten meerder thuis bezorgers leveren alles zo vers, warm, en fantastisch qua smaak. En dat brood wat er bij geleverd werd mmmmmm. Zeker vele keren voor herhaling . Thanks voor het lekkere eten
7 apr 2024 om 12:16 De Pinse zijn mijn favoriet! Die zal ik ook zeker in de toekomst blijven bestellen. Deze keer ook een bakje gegrilde groenten besteld; niet gigantisch veel, maar wél erg lekker.
31 mrt 2024 om 8:52 Super lekker en vers